lørdag 10. mai 2014

Sponset video - Mat, drikke, fotball og båttur i Amsterdam!


 Våren er i anmarsj og hvorfor ikke ta turen til Amsterdam? Akkurat nå er det tulipaner i lange baner i Amsterdam. Begynnelsen av mai er den beste tiden, så er du opptatt av vakre tulipaner – reis NÅ!


Det er faktisk så lenge siden jeg var i Amsterdam, at det helt klart er på tide med en ny tur. I Amsterdam er det flotte parker du kan nyte en deilig piknik i. Sleng deg ned og vær litt lat. Storbyferie skal ikke være stressende! Ingenting slår medbrakt mat som nytes ute i sol og frisk luft, hvor du bare kan sitte og nyte livet…Legg gjerne inn en ekstra dag til festival. Amsterdam kan by på et stort utvalg av musikkfestivaler. Til og med matfestivaler har de… (og selvfølgelig mange andre festivaler; film, kunst, teater etc.)

Visste du at verdens eldste destilleri ble opprettet i Amsterdam? Faktisk helt tilbake til 1575. Ta turen innom et destilleri og lær litt om likør fra et land som faktisk er en av de største produsentene.


Er du i tillegg fotball-fan er også Amsterdam den perfekte by! Ajax er byens fotballklubb. Kjøp en fotballtrøye, finn en fotballkamp og jeg vil tippe at du i hvert fall får noen nye (fotball-)venner i løpet av kvelden!   

Hvis du blir sliten av å traske gatelangs i Amsterdam – hopp på en kanalbåt og nyt byen i en av Amsterdams mange kanaler. Vi snakker 100 km med kanaler! Så absolutt Nordens Venezia. Herfra kan du nyte byen i ro og mak…
(Alle bildene er fra KLM´s kampanjevideo)

Så, hiv deg på et fly og reis til det gode liv i Amsterdam! Det er bare knappe 2 timer unna! Hvorfor ikke?

Videoen under fra KLM er basert på lokale tweets - ta en titt for å få litt inspirasjon:


Innlegget er sponset av KLM

1 kommentar:

  1. Amsterdam har utrolig mye å by på, det er sikkert! Det beste er jo også at den ligger såpass nært Norge at det gjør en storbyweekend til en lek ;)

    SvarSlett