tirsdag 24. juni 2014

Hipp hurra for meg selv og ny blogg!

Hei alle sammen!

I dag skal jeg feire meg selv (ja, jeg har bursdag i dag!) og gjør dette med å invitere dere på en reise til den "nye" bloggen min!


Jeg flytter nå til eget domene, og fra nå av finner dere meg på www.globetrotterelisa.com.

Den nye bloggen er veldig forskjellig i utseende fra denne, men jeg håper dere liker den. Innholdet er selvfølgelig det samme!

Jeg har flyttet over alle de gamle innleggene dit, og jeg håper dere finner veien rundt i den nye bloggen. Jeg er egentlig mer glad i å reise enn å sitte foran skjermen, så det kan være noen små barnesykdommer der som jeg skal rette opp i underveis!

Om 2 dager reiser jeg på ferie!! Endelig!!! Siden jeg skal nyte lyse, lange, late dager og være en del utenfor mobildekning og nettilgang (yay - hvor deilig er egentlig ikke det da?), så det blir desverre litt stille her på bloggen! Men følg med utover - det kommer masse fine tips om Norgesferie hele sommeren - siden det er det jeg skal gjøre i ukene fremover, altså reise rundt i Norge!

Følg meg gjerne på facebook eller instagram - det blir hyppigere oppdateringer der!

For å komme direkte til min nye side, klikker du bare her, og vips, så er du der!

I dag er det sol og veldig flott vær i Oslo - så i ettermiddag tar jeg med meg masse god sommermat ut i det fine været og nyter dagen med gode venner!

Vi sees - og god sommer da dere!!!

3 kommentarer:

 1. Gratulerer både med dagen og med den nye bloggen! Den ser kjempebra ut! Ligner faktisk litt på den engelske bloggen jeg laget for litt siden, haha (www.renateontheroad.com), syntes layouten var så bra ;) Har ikke fått tid til å skrive noe særlig da enda. Blogging takes time :P

  Lykke til med nybloggen og god tur på Norgesreisen! :D Gleder meg til oppdateringer :)

  SvarSlett
 2. Takk for det! Ja, blogging tar tid, og det har derfor vært litt stille på bloggen min i det siste. Du har jo vært kjempeflink å blogget fra USA. Spennende! Selv er jeg klar for å høste nye opplevelser og minner som jeg kan dele med dere!

  SvarSlett
 3. Gratulerer med oppsussing av blogg, og velkommen i eget-domene-klubben , og gratla med dagen !

  SvarSlett