tirsdag 11. februar 2014

Tips til din Skottlandstur


Skottland har alltid har ligget litt på hold. Det er jo så nærme, så det får man alltids tid til... Tja, så enkelt er det ihvertfall ikke for meg. Av ren tilfeldighet snublet jeg over denne bloggen: Scottish Moments. Her finner du masse flotte tips om Skottland og masse, masse fine bilder. Så etter å ha fulgt denne bloggen en liten stund, så har Skottland virkelig havnet på riktig liste; listen over steder jeg må dra til veldig snart! Jeg har et lite håp om at jeg i det minste skal få til en liten tur til Edinburgh til sommeren, så får den store rundreisen i Skottland kanskje skje om 1 års tid. Og dette er helt klart et land jeg må sykle i!

For bare veldig kort tid siden hadde Scottish Moments en give away til en av sine lesere. Dette var en lisens på siden til jalbum. Her kan du lage egne fotoalbum som du kan linke til blant annet bloggen din... og jeg var så heldig å få denne give away´en!!! Så nå har jeg testet ut dette og jeg kommer nå til å legge ut flere bilder fra turene mine her. Så om du ønsker å se på alle bildene jeg legger ut fra en tur, så finner du dette på høyre siden i bloggen under "Fotoalbum". Foreløpig har jeg bare laget et album fra turen til Oman, og du kan se hele albumet her.

Bildene her er fra vakre Skottland og er er tatt av Scottish Moments.

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Takk for det:) Og så var det så praktisk å samle de i et eget album:)

   Slett
 2. Tack! Så snällt av dig att skriva om min blogg :)) Och bilderna från Oman är underbara!

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare hyggelig Scottish Moments! Og bildene fikk en fin presentasjon på Jalbum nå. Fin måte å samle alle bildene fra en tur på:)

   Slett