fredag 21. februar 2014

Og der skulle jeg jammen meg til Marokko gitt...

Når man begynner å skrive blogg, ja da var jo ikke veien så lang til å begynne å lese andres blogger. Det var slik jeg kom over Norske Reiseblogger sin side. For ikke så lenge siden ble det lagt ut et innlegg der de skulle ha med seg et knippe reisebloggere på tur...

Og jeg svingte meg rundt fortere enn du får sagt "ryggsekk", og vips så var mail sendt. Spørre meg om jeg vil være med på tur liksom? Så var spørsmålet OM de ville ha med meg på tur? Meg...? En uerfaren reiseblogger! Men ikke uerfaren på reising... trodde jeg! Når jeg ser hvor andre reisebloggere har satt sine fotspor, så blekner jo jeg helt i forhold! Men sånn går det når du år etter år reiser tilbake til Asia og gror fast der. Men så har jeg vært over 15 måneder (dog ikke sammenhengende...) i Thailand da... syns ikke det er så ille igrunn jeg! Jeg tror nok allikevel jeg er over snittet når det gjelder å reise...

Jeg skulle jo begynt å reise mye før, altså mye MER før. Men det er ALDRI for sent å reise, og jeg har jo forsåvidt bare begynt. Frem til sommeren blir det nok ikke de største utfluktene - det må jo jobbes litt også. Men jeg bygger meg opp til en kjempestor reisebølge, ja en tsunami faktisk - til min samboers store fortvilelse! Han liker å reise (heldigvis!!!), men er ikke så fan av planlegging og dagdrømming. Han himler med øynene når jeg babler i vei om det ene eksotiske reisemålet etter det andre, om hvilke fjell jeg skal bestige eller hvilke byer som må oppdages!

Så, når det dukket opp en mail i innboksen min med et svar fra Norske Reiseblogger om at de ville ha med meg på tur..., ja da var det en som jublet og en som ble bittelitt misunnelig... - for det er nemlig bloggeren i dette huset som skal på tur til Marokko!

8 kommentarer:

 1. Det burde bli en moro tur! vi sjåast i Marokko!

  SvarSlett
  Svar
  1. Alle odds for en knalltur dette her! 15 reisegale samlet på et sted! Blir ikke feil! Vi sees i mars!

   Slett
 2. Asia, mest Sør-Øst Asia, er også mitt favorittkontinent! Skal bli artig å høre hvor alle dere andre har vært, hva dere liker og hva dere ikke liker. Selv har jeg et ganske anstrengt forhold til India, mens jeg vet at mange elsker landet. :) Vi sees i mars!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er forsåvidt Sør-Øst Asia jeg har reist rundt i, og alt er så enkelt der. Perfekt å backpacke rundt... Jeg gleder meg til å sluke andres reiseerfaringer rått og få masse tips om land jeg har på ønskelisten! Vi sees! Dette blir kjempestas!

   Slett
 3. Stort grattis!!!!!!!! Otroligt roligt!! Ser framemot att läsa allt om resan :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk! Jeg gleder meg masse. Jeg har jo aldri vært i Marokko før heller, så her blir det både nytt land og nye bekjentskaper!

   Slett
 4. Spännande att se var man hamnar!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, dette blir spennede. Jeg vet at vi skal innom Marrakech og Essaouira, men nærmere program kommer straks! Bare å følge med og takk for at du stakk innom bloggen min:)

   Slett