fredag 13. desember 2013

På den røde løperen i Dubai

Sånn..., da har jeg fått et lite innblikk i Dubai. Og førsteinntrykket er at her er det stort, sånn USA stort. Man går ikke akkurat fra sted til sted her, men det er nok kjent for de fleste.
The walk at JBR
I går tuslet vi litt på "The walk at JBR", Dubais første utendørs handle- og restaurantpromenade. Den går rett utenfor hotellet og strekker seg 1,7 km..., så akkurat passe lang til at fiffen får vist frem sine skinnende, blanke Ferrarier og Maseratier. Til og med onkel politi kjører fancy bil (en Camaro...)!

Etter vår litt sene lunsj, dro vi bort til Madinat Jumeirah. Det fineste her er utsikten til Burj al-Arabisk, eller seilet. Ellers er dette et flott kompleks bestående av masse små butikker, restauranter, teater og hotell omringet av små kanaler - alt kunstig laget selvfølgelig! Akkurat nå er det internasjonal filmfestival her, og av alle ting klarte vi å gå opp hele den røde løperen uten akkrediteringskortet alle andre hadde rundt halsen. Det var et lite håp i å kunne få et bittelite glimt av en seleber Hollywoodkjendis, men for hva jeg vet er det ikke sikkert de er her en gang... Det var ihvertfall verdt forsøket!
Kameraer i fleng og rød løper på den internasjonale filmfestivalen, men hvor er Brad Pitt?

Idag dro vi innom Mall of The Emirates. Det er her de har innendørs skianlegg. Altså, skibakker har vi jo i flertall hjemme, så det var ikke så fristende å dra ned til Dubai for å stå på ski, men det måtte taes nærmere i øyesyn. Det så ihvertfall flott ut og det virket som om det var populært, ihvertfall for den yngste garden;)
Gigantiske julekuler inne i "Mall of The Emirates"


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar